”Angajatii au declansat un protest spontan pentru ca nu a fost inca aprobat bugetul CFR pentru acest an si nu poate fi semnat noul contract colectiv de munca, care include mariri de salarii”, au precizat reprezenantii companiei.

Acestia au precizat ca vechiul contract a fost prelungit joi, dupa o intalnire intre sindicalisti si conducerea companiei.

Trenurile care pleaca din Gara de Nord aveau intarzieri, vineri dimineata, din cauza opririi voluntare a lucrului in Revizia de Vagoane Grivita, a anuntat CFR.

De asemenea, circulatia feroviara este intrerupta intre statiile Petrosani si Banita si intre statiile Targu Ocna si Onesti, trei trenuri fiind blocate in statii pana la remedierea defectiunilor.

Din cauza opririi voluntare a lucrului in Revizia de Vagoane Grivita trenurile pot avea intarzieri la plecarea din Gara de Nord. Ne cerem scuze si multumim pentru intelegere”, au precizat reprezentantii CFR.

De asemenea, erau inregistrate intarzieri ale trenurilor si la sosire, acestea fiind determinate de conditiile meteo si de copaci cazuti in diferite puncte din reteaua feroviara.