“Ryanair este încântată să introducă 26 de zboruri suplimentare pe ruta noastră românească București-Timișoara, cu peste 4,900 de locuri adiționale, disponibile pentru rezervări pe pagina web Ryanair.com, oferindu-le astfel clienților noi oportunități de escapade la tarife reduse în perioada vacanțelor de iarnă. Pentru a sărbători aceste zboruri extra, scoatem la vânzare locuri pentru ruta București – Timișoara de la doar 4,99 de euro, pentru călătorii în perioada noiembrie-martie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până vineri, 15 septembrie, la miezul nopțiii”, a declarat Olga Pawlonka, Sales and Marketing Manager la Ryanair.

Ryanair a anunțat și o nouă politică de tarifare a bagajelor, care va intra in vigoare de la 1 noiembrie, în încercarea de a reduce din întârzierile datorate numărului prea mare de bagaje transportate în cabina aeronavelor. Detalii AICI.

Compania irlandeză vrea să lanseze mai multe zboruri între Bucureşti şi centrele financiare ale Europei şi estimează 2,6 milioane de pasageri în anul fiscal 2018, a declarat directorul de marketing Denis Barabas, într-un interviu acordat Seenews.com, potrivit News.ro. Atingerea acestui număr de pasageri ar însemna urcarea pe locul trei în topul liniilor aeriene active în România.

Liderul pieţei este Wizz Air, cu 5,5 milioane de pasageri transportaţi în 2016, urmat de Blue Air, cu 4 milioane de pasageri, şi de Tarom cu 2,41 milioane pasageri. Ryanair a transportat 680.000 de pasageri în primele şase luni ale anului trecut.

"Scopul nostru este de a conecta Bucureştiul cu cele mai importante centre de afaceri din Europa, România are atât de multe de oferit. Ryanair este întotdeauna receptivă la planurile de modernizare sau de construire de aeroporturi în România şi vrem să extindem aici", spunea Barabas la începutul anului.

România este considerată o piaţă cu un uriaş potenţial, având o medie de 0,66 de pasageri pe locuitor, faţă de media Uniunii Europene de 1,7 pasageri pe locuitor, potrivit datelor Eurostat.