Astfel, potrivit unui anunț al operatorului de stat, din 4 aprilie 2019, Tarom va lega Bucureștiul de Milano (Bergamo), prețurile biletelor urmând să pornească de la 109 euro.

De asemenea, din 3 aprilie, Tarom introduce zborurile directe București – Erevan, iar tarifele încep de la 175 euro pentru o călătorie dus-întors.

În aceste tarife sunt incluse următoarele servicii: un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de maximum 23 kg, catering la bord, check-in-ul și alegerea locului în aeronavă.

Operatorul aerian de stat Tarom a avut, în 2018, o evoluţie interesantă şi neaşteptată. Compania naţională şi-a înnoit flota cu două noi aeronave tip Boeing 737-800 NG (Next Generation), achiziţionate în leasing operaţional, şi a semnat, la Londra, un contract prin care achiziţionează cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special Tarom.

De asemenea, compania a încheiat sezonul de vară pe plus şi a raportat cele mai bune rezultate financiare din ultimii 4 ani. În plus, anul viitor, flota Tarom s-ar mai putea îmbogăţi cu încă 17 aeronave, arată o analiză Agerpres.

Tarom şi-a crescut numărul de pasageri cu 22% anul trecut, după preluarea conducerii companiei de către Werner Wolff, şi a deschis rute noi în ţară şi străinătate, precum Bucureşti - Târgu Mureş, Bucureşti - Baia Mare, Timişoara - Paris, Timişoara - Stuttgart, Cluj - Paris, Satu Mare - Constanţa - Satu Mare, Iaşi - Cluj, Bucureşti - Sibiu - Stuttgart.