Astfel, din 11 iunie, Tarom introduce zboruri între Cluj și Iași, iar din 15 iulie, lansează ruta Sibiu - Bucureşti şi retur.

Pentru ambele rute, tarifele pornesc de la 40 de euro dus-întors.

În acest preț, pasagerii beneficiază de transport gratuit pentru un bagaj de cală de 23 de kg, plus un bagaj de mână de 10 kg, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, precum și catering la bord.

Pe noua rută Bucureşti - Sibiu – Bucureşti, vor fi trei zboruri săptămânale, respectiv în zilele de miercuri, vineri şi duminică.

"Compania aeriană Tarom îşi măreşte portofoliul de rute de la Aeroportul Internaţional Sibiu, de această dată, în interiorul graniţelor României, şi anunţă deschiderea rutei Sibiu - Bucureşti. Primul zbor intern ce va conecta direct oraşul Sibiu de Bucureşti va fi operat în data de 15 iulie 2018, cu tarife începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 de kg/persoană şi tarife de aeroport, fără costuri adiţionale", se arată într-un comunicat al operatorului naţional.

În vara anului 2018, pe Aeroportul Internaţional Sibiu, compania aeriană Tarom va opera zboruri directe spre trei destinaţii - München, cu şase frecvenţe pe săptămână, de luni până sâmbătă, Stuttgart şi Bucureşti cu trei frecvenţe săptămânale în zilele de miercuri, vineri şi duminică.

"Sibiu este un pol de creştere constantă pentru România. Mediul de afaceri este efervescent şi la fel şi cerinţele acestui segment specific de public. Tarom, se conectează la acest potenţial cu servicii şi tarife optime. Mizăm pe maturizarea rapidă a acestei rute", a spus Werner-Wilhelm Wolff, director general al operatorului de stat.