Potrivit unui anunț postat pe site-ul comapaniei, operatorul aerian recrutează 20 de însoțitori de bord, pe o perioadă determinată de 6 luni.

Data limită de depunere a candidaturilor este 10 martie 2018, ora 16.00.

Principala condiție pentru ocuparea unui post de însoțitor de bord la Tarom este ca participanții la concurs să dețină un atestat de membru al echipajului de cabină emis conform reglementarii EC 290/2012.

Cei care dețin un astfel de atestat și vor să participle la selecție trebuie să aibă studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat, să cunoască limba engleza la nivel avansat, atât scris, cât și vorbit și să prezinte un certificat medical valabil.

Totodată, participanții al selecție trebuie să aibă abilitați de comunicare, spirit de echipă, atitudine pozitivă, rezistență la stres și disponibilitate pentru program de lucru neregulat.

Cei care vor să devină însoțitori de zbor pe avioanele Tarom mai trebuie să aibă aspect plăcut, o înălțime suficientă încât să poată deschide/închide compartimentele pentru bagaje de deasupra, respectiv peste 165 centimetri încălțat.

Cunoașterea altor limbi străine (franceză, germană, spaniolă sau italiană) la nivel mediu resprezintă un avantaj.

Cei care îndeplinesc condițiile de la mai sus pot depune la Registratura Generală a companiei sau pot trimite pe adresa de mail [email protected] următoarele documente:

·       cererea de angajare + CV (model europass);
·       copie atestat de membru al echipajului de cabină emis cfm EC 290/ 2012;
·       copie după ultima listă de calificări/licență;
·       copie dupa Initial training;
·       copie cabin crew medical report - valabil;
·       copie ultim simulator ;
·       copie acte studii;
·       copie pașaport și act identitate;
·       certificat cazier judiciar;
·       recomandare de la locurile de muncă anterioare.

Interviul va consta într-un test scris de limba engleză (eliminatoriu), test scris de specialitate (eliminatoriu) și un interviu în fața comisiei de evaluare.

Mai multe detalii găsiți aici.

Tarom mai scoate la concurs și un post de planificator și unul de dispecer.