Astfel, pentru calatoriile din Bucuresti catre Frankfurt, Hamburg si Munchen, biletele dus-intors, cu toate taxele incluse, pot fi achizitionate in zilele de 8, 9 si 10 august la pretul de 99 de euro.

Biletele catre Londra, Nisa si Paris pot fi cumparate, in acelasi interval, cu 139 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse.

Pentru aceste destinatii, calatoriile pot fi incepute si din alte puncte din Romania unde Tarom opereaza zboruri directe catre Bucuresti (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timisoara, Suceava, Iasi) cu plata unei diferente de tarif si taxe de aeroport.

Oferta nu se aplica pe zborurile directe dinspre Iasi catre Munchen si Londra.

Tarom precizeaza ca oferta este valabila pentru calatoriile dus-intors efectuate in perioada 1 octombrie 2016 - 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe cursele operate de Tarom si este supusa unor termene si conditii, respectiv durata minima de sedere la destinatie sa fie de 2 zile sau noaptea de sambata spre duminica, iar durata maxima de sedere sa fie de 15 zile.

Modificarile sunt permise cu plata unor diferente tarifare si a unei taxe de 50 euro, iar restituirea nu este permisa.

In oferta intra si transportul gratuit al unui bagaj de cala in limita maxima a 23 de kg, plus un bagaj de mana de 10 kg. Totodata, check-in+ul este gratuit atat in aeroport, cat si online si pe mobil.

Biletele sunt disponibile la vanzare atat pe www.tarom.ro, varianta mobila m.tarom.ro, dar si prin agentiile proprii si partenere Tarom.