Noua aeronavă va asigura suplimentarea cu 21 de frecvenţe săptămânale, inclusiv pe cele şapte rute populare din Cluj spre Roma, Londra Luton, Doncaster, Madrid, Dortmund, Paris şi Bucureşti.

Extinderea operaţiunilor Wizz de la Cluj-Napoca în 2018 până la un număr de şapte aeronave moderne va crea locuri suplimentare de muncă, astfel că numărul angajaţilor direcţi va depăși 250.

Odată cu extinderea flotei din Cluj, investiţiile Wizz se ridică la 707 milioane de dolari.

“Reţeaua Wizz de la Cluj se va diversifica prin deschiderea a două noi rute mult aşteptate spre Lyon şi Viena, precum şi creşteri de frecvenţe pe unele dintre cele mai populare rute. Suntem încântaţi să continuăm creşterea şi în acest an, de altfel 2018 va fi unul în care Wizz se va extinde în toată ţara, cu patru noi aeronave ce se vor alătura flotei din România şi cu 18 noi rute ce vor începe”, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 88 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 43 de ţări.