Potrivit site-ului oficial al companiei , reducerea de 20% se aplica la tariful care include taxele, costurile obligatorii si un bagaj mic de cabina.

Reducerea este valida doar pentru noile rezervari, pentru toate rutele catre si dinspre Romania.

Wizz Air a anuntat recent ca a investit 100 de milioane de euro intr-o noua baza la Sibiu, de unde lanseaza patru noi rute catre Nuremberg, Munchen (Memmingen), Milano (Bergamo) si Madrid.

"Baza va contribui la economia locala prin facilitatea de locuri de munca indirecte in cadrul aeroportului in transporturi si in industria de turism. La nivelul intregii tari, operatiunile Wizz Air au sustinut crearea a mai mult de 3.300 de locuri de munca in domeniile complementare. Baza din Sibiu va fi operationala din 19 august", au declarat reprezentantii companiei.

Potrivit reprezentantilor Wizz Air, 36 de persoane din regiune vor fi angajate in cadrul echipajului pentru noua aeronava, fapt care va duce la cresterea numarului salariatilor din Romania la 600. De asemenea, compania adauga Suceava pe lista oraselor de operare, de unde va oferi zboruri spre Londra (Luton).

Pe langa un nou zbor spre Suceava, din acest an, compania va deschide in iulie baza sa operationala din Iasi, fapt care va duce la cresterea optiunilor pentru cursele cu tarif redus in nordul tarii.

Wizz Air a anuntat anterior si ca va suplimenta frecventa curselor de la Bucuresti la Londra Luton cu inca doua zboruri pe saptamana incepand cu 20 mai a.c., numarul saptamanal de curse dintre cele doua capitale urmand sa ajunga astfel la 25.

Operatorul low-cost introduce, totodata, din 22 mai, cursa Bucuresti – Lisabona si retur, la preturi ce pornesc de la 179 lei. Zborurile spre capitala Portugaliei vor avea loc de doua ori pe saptamana, miercuri si duminica.

In 2015, Wizz Air a transportat peste 4,5 milioane de pasageri in si din Romania in comparatie cu 3,9 milioane in 2014. Wizz Air opereaza in acest moment 114 rute de la aeroporturile din Romania spre 16 tari. Pana la ora actuala, compania are alocate in Romania 19 aeronave.