Wizz Air lanseaza programul de vara 2016 si introduce trei rute noi

Wizz Air confirma faptul ca isi mentine tinta de a inregistra marje de profit operational si net peste nivelul din aceeasi perioada a anului trecut. 

Compania se asteapta sa raporteze un profit net estimat pentru intregul an intre 190-200 milioane de euro.

"Suntem foarte multumiti de perioada de vara si anticipam ca acest lucru se va traduce intr-un alt trimestru record pentru Wizz Air. Am continuat sa crestem reteaua noastra si numarul de pasageri, mentinandu-ne lider pe segmentul de ultra-low-cost. Suntem, de asemenea, foarte incantati de sosirea modelului A321s, din noiembrie a acestui an. Aceste avioane vor sprijini planurile noastre de dezvoltare pentru urmatorul deceniu si imbunatati competitivitatea costurilor", a declarat József Váradi, Wizz Air Chief Executive. 

Wizz Air va opera din 22 mai 2016, zboruri intre Bucuresti si Birmingham, cursele urmand sa aiba loc de doua ori pe saptamana, miercurea si duminica. Biletele pe noua ruta vor fi puse in vanzare din 30 septembrie 2015 si pot fi rezervate la preturi de la 179 lei (un singur bilet care include taxele obligatorii). 

Prin introducerea noului zbor, Wizz ofera in prezent 39 de rute catre 14 tari, cu plecare din Bucuresti.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 63 de aeronave Airbus A320. Compania ofera mai mult de 390 de rute de la 22 baze si leaga 112 destinatii din 38 de tari.

Are aproximativ 2.300 de angajatati, transportand peste 16,5 milioane de pasageri in anul financiar incheiat la 31 martie 2015.