Potrivit operatorului aerian, ieșenii vor putea călători către Bruxelles, începând cu data de 8 iulie.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe site-ul wizzair.com, la prețuri de la 99 lei/19,99 euro pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Wizz Air și-a început operațiunile de la Aeroportul Internațional Iași în 2013. Cea de-a doua aeronavă alocată bazei din Iaşi va sosi în iulie şi va asigura operarea zborurilor pe şapte rute noi din Iaşi spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmo (Suedia), Paris Beauvais (Franța) şi Charleroi (Belgia).

În 2018, compania oferă în total mai mult de 578.000 de locuri la vânzare, pe 15 rute, spre 11 țări, ceea ce înseamnă o creștere cu 55% a capacității totale de la Iași, de la an la an.

Odată cu extinderea operațiunilor pe aeroportul local, Wizz Air va avea un echipaj local format din 70 de angajați direcți, pentru care organizează sesiuni de recrutare pe 3 martie, la Iași.

Ne bucurăm să anunţăm astăzi, pentru pasagerii din regiunea Moldovei, deschiderea unei noi rute așteptate spre Bruxelles, Belgia. Anul acesta extindem rețeaua noastră din Iași cu șapte noi rute, ceea ce subliniază angajamentul de a aduce și mai multe oportunități accesibile de călătorie pentru pasageri. Echipajul nostru prietenos abia așteaptă să îi întîmpine la bord pe pasageri pe oricare dintre cele 15 rute disponibile acum de pe Aeroportul Internațional din Iași”, a declarat Sorina Ratz, manager de comunicare la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 88 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, între 145 de destinaţii din 44 de ţări. Operatorul are peste 3.500 deangajați și a transportat 28,2 milioane de pasageri în 2017.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Compania este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).