Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în programul de vară, în zilele de marți și sâmbătă, începând din 23 aprilie.

Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ cu prețuri pornind de la 99 lei/19,99 euro, pe segment, cu toate taxele obligatorii incluse. Prețurile includ și un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Această nouă destinație spre Spania din București devine cea de-a noua, după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife și Zaragoza.

Orașul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinație din capitală și a 145-a din rețeaua Wizz Air.

Anul 2018 a fost unul foarte bun, cu o nouă aeronavă alocată și 5 noi rute Wizz Air de la București. Începem 2019 cu o veste la fel de bună, cu zboruri care conectează Bucureștiul cu orașul Santander. Este cea de-a 9-a rută din capitală spre Spania, o țară cu legături economice și sociale puternice cu România. Cea mai nouă rută oferă oportunități de călătorie low-cost atât românilor care vizitează comunitatea locală de acolo, cât și turiștilor interesați să descopere zona nordică a Spaniei”, a declarat Tamara Vallois, Head of Corporate Communications la Wizz Air.

Wizz Air a început să zboare din București în 2007. În primele zece luni ale anului 2018, compania a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele către și dinspre București, o creștere de peste 14% de la an la an

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 105 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 26 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 44 de ţări.

Compania este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.