Biletele sunt deja disponibile si pot fi rezervate pe wizzair.com, cu preturi pornind de la 69 lei, pe segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

La sase luni de la primul zbor Wizz Air de pe aeroportul din Suceava, compania ofera acum cinci rute spre Italia si Marea Britanie.

Ca urmare a cererii mari, Wizz Air a anuntat ca va creste frecventa zborurilor in timpul sezonului estival si ofera trei zboruri pe saptamana spre Roma Ciampino si Bologna si patru zboruri spre Milano Bergamo, respectiv cinci zboruri saptamanale spre Londra Luton.

Wizz Air opereaza o flota de 79 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigura conexiunea intre 138 de destinatii din 40 de tari. Anul trecut, cei peste 3.000 de angajati ai companiei au deservit peste 23 de milioane de pasageri, care au ales sa zboare cu operatorul low-cost.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares si este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA).