Zborurile vor fi introduse începând cu 25 martie 2018, iar biletele pentru cea mai nouă destinaţie sunt deja la vânzare pe wizzair.com, cu tarife pornind de la 39 de lei, pe segment, cu toate taxele incluse.

„Ne bucurăm să adăugăm reţelei noastre de destinaţii Atena, un oraş atât de iubit în România. Acum pasagerii din Bucureşti şi Cluj-Napoca precum şi cei din zonele limitrofe acestor oraşe, pot ajunge în mai puţin de două ore să se bucure de plaje, de muzee sau mâncăruri atât de populare”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Odată cu lansarea zborurilor către Atena, Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 143 de rute de pe 10 aeroporturi, către 21 țări.

La nivel european, Wizz Air operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, care asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări. Anul trecut, operatorul low-cost cu sediul la Budapesta a transportat 23,8 milioane de pasageri.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA).
Wizz Air este cea mai importantă linie aeriană din România din punct de vedere al numărului de pasageri transportaţi, urmată de Blue Air, Tarom și Ryanair.