Toti pasagerii care si-au programat calatoria pana pe 31 martie spre oricare dintre cele 56 de destinatii Wizz Air disponibile din Romania, sau spre cele peste 500 din intreaga retea a companiei, vor beneficia de o reducere de pana la 20%.

“Luna aceasta sarbatorim 8 ani de cand operam cu succes de la baza din Timisoara. Cu aceasta ocazie speciala, suntem incantati sa le oferim clientilor din Romania oportunitatea de a calatori mai mult cu un discount de 20% si sa le asiguram tarife si mai scazute pasagerilor care calatoresc spre si dinspre Romania, dar si in alte destinatii, folosind rutele noastre. Ii indemnam pe cei care cauta astfel de reduceri, dar si pe pasagerii nerabdatori sa-si rezerve rapid bilete in conditiile in care aceasta promotie speciala de iarna se incheie pe 2 februarie, la miezul noptii”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager declara.

Reducerea se aplica tarifelor cu taxele incluse, taxelor obligatorii si unui bagaj mic de cabina si este valida doar pentru rezervari noi.

In 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 660.000 de calatori pe rutele sale din Timisoara, ceea ce reprezinta o crestere cu 12% fata de perioada anterioara.

Totodata, la nivel national, operatorul low-cost a transportat peste 5,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife scazute, in crestere cu 23% fata de anul anterior. Pe parcursul anului 2016 a deschis doua noi baze, la Iasi si la Sibiu, si a adaugat doua noi aeroporturi, Satu Mare si Suceava, retelei din Romania, care este acum compusa din zece aeroporturi.

Pentru 2017, Wizz a anuntat adaugarea de noi aeronave bazelor din Cluj-Napoca si Craiova, precum si initierea a 15 rute noi catre 9 tari din Romania. Astfel, Wizz Air va avea 22 de aeronave la bazele din Romania, inclusiv 5 aparate de zbor ultraeficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, si va ajunge la 750 de angajati.

Reteaua de zbor Wizz din Romania este alcatuita in prezent din 133 de rute, inclusiv o cursa interna intre Bucuresti si Cluj-Napoca.