Reducerea este valabila o zi, pentru rezervarile facute in cursul zilei de marti, iar biletele sunt deja disponibile pana la miezul noptii pe wizzair.com.

Discountul de 20% se aplica preturilor, inclusiv taxelor obligatorii, si unui bagaj mic de cabina.

Prima ruta Wizz Air spre Marea Britanie, de pe aeroportul din Otopeni, a fost deschisa in luna ianuarie 2007. Astazi, linia aeriana opereaza 14 rute spre aceasta destinatie, de pe 5 aeroporturi din Romania. Recent, WIZZ a lansat rutele Bucuresti – Londra Gatwick si Cluj-Napoca – Doncaster Sheffiel, iar din 19 august va deschide si Suceava – Londra Luton.

Reducem cu 20% tarifele catre rutele noastre din Marea Britanie din intreaga retea WIZZ si speram ca romanii vor folosi aceasta oportunitate sa isi rezerve un city-break intr-unul dintre minunatele orase britanice. De asemenea, suntem nerabdatori sa ii intampinam pe turistii englezi care viziteaza Romania in timpul vacantei lor din luna august”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Wizz Air are peste 2.800 de angajati si a transportat 20 de milioane de pasageri in anul fiscal incheiat pe 31 martie 2016.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA) si a fost aleasa recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie.