"Timp de noua zile, toate zborurile Wizz Air de la Targu Mures vor fi relocate pe aeroportul international Cluj Napoca. Toti pasagerii nostri au fost anuntati de aceasta schimbare, fortata de inchiderea aeroportului pentru lucrari de mentenanta. Orarul zborurilor afectate a fost usor modificat si poate fi verificat accesand wizzair.com", a declarat intr-un comunicat Daniel De Carvalho, director de comunicare la Wizz Air.

Operatorul a transportat peste 11 milioane de pasageri in ultimele 12 luni, iar estimarile pentru acest an sunt ca va ajunge la 12 milioane de pasageri, noteaza compania intr-un comunicat.

In 2011, Wizz Air a devenit lider in Romania in ceea ce priveste traficul de pasageri, depasind pentru prima data compania aeriana de stat, Tarom. 2,7 milioane de romani au ales ca mijloc de transport operatorul ungar low-cost.

Flota companiei low-cost este compusa din 39 aeronave Airbus A320, care opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.

Citeste si:

Unul dintre cei mai cunoscuti operatori low-cost din Europa a starnit revolta in timpul unui zbor catre Madrid. Masura care depaseste orice imaginatie