Faceti cunostinta cu Sunseeker 115, un iaht cu un pret de peste 9 milioane de lire sterline, care are la bord toate dotarile unui hotel de lux plutitor. Echipata cu televizoare performante, o sala in care pot lua cina 10 persoane si un sistem de navigare de ultima generatie, ambarcatiunea a atras deja o multime de comenzi.

"Am observat cresteri semnificative in Brazilia, in tari ca Angola sau Nigeria. Cei care le cumpara nu le tin acolo, ci le ancoreaza in porturile Mediteranei", Stewart McIntyre, managing director Sunseeker.

Chiar si cele mai mici modele trec de cateva sute de mii de lire, asa ca malurile Tamisei seamana zilele acestea mai degraba cu porturile din Coasta de Azur.

"Comenzile pe care le avem deja pentru 2014 sunt la fel de mari ca in anii nostri cei mai buni", a spus Stewart McIntyre, managing director Sunseeker.

La Londra nu ai nevoie neaparat de un iaht de lux pentru a te face remarcat. O demonstreaza un dispozitiv cu care lasi impresia ca plutesti deasupra valurilor.

Curajosii trebuie sa se antreneze timp de o saptamana inainte de a se urca pe jetpack. Iar daca va intrebati cine ar da 30.000 de lire pe un astfel de gadget

"Este exact ce ai vedea la James Bond si cred ca de asta e si atat de popular. Majoritatea copiilor, de fapt a barbatilor, vor sa fie James Bond", Gary Miller, manager JetLev Flier Marea Britanie.

O multime de curiosi s-au strans si standul de jetski, mai ales ca demonstratia a fost oferita de sportivul medaliat olimpic Sir Ben Ainslie.