"Nu renuntam la proteste. Incercam sa ne recuperam subventiile pe anul trecut si sa deblocam fondurile europene. Pana nu vedem banii in cont, nu renuntam la proteste", a spus Niculae.

In urma intalnirii cu sindicatele din Agricultura, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a promis ca pana vineri institutia pe care o conduce va debloca toate sumele restante catre agricultori pe anul 2009.

La randul sau, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat ca platile restante catre agricultori se vor face in cateva zile de la deblocarea fondurilor.

"N-am obtinut nimic din aceasta intalnire, in afara platilor restante. Am constatat la aceasta intalnire ca Ministerul Agriculturii nu facuse niciun demers referitor la platile restante pe cap de animal", a adaugat Niculae.

El a mai spus ca, in ceea ce priveste acciza la motorina, singurul lucru obtinut in urma discutiilor a fost ca se va pune la punct un mecanism prin care sa se inceapa platile in decurs de doua saptamani.

"Daca vom vedea blocaje referitoare la promisiunile facute vom aduce din nou tractoarele in Piata Victoriei", a mai spus presedintele Agrostar.