Cu aplicatia Stirileprotv.ro, afli rapid totul despre alegerile de duminica, dar si unde votezi sau cine candideaza in colegiul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numele strazii, iar aplicatia iti arata sectia la care votezi, colegiul de care apartii si numele candidatilor de pe liste. 

Tot in aplicatie poti gasi ultimele stiri despre alegeri, impreuna cu o harta interactiva cu toate colegiile pentru Camera Deputatilor si Senat pentru fiecare judet in parte.

Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii pot ramane conectati la evenimente si in ziua alegerilor, cand vor afla rezultatele in timp real inca de la primele date oferite de Biroul Electoral Central privind prezenta la vot sau rezultatele de la exit-poll.

Tot in aplicatie vor fi afisate si primele rezultate oficiale partiale transmise de corespondentii ProTV aflati la sediile BEC, BEJ si BEM. Cu o interfata usor de utilizat si un design intuitiv de tip responsive, aplicatia Stirileprotv.ro dedicata Alegerilor Parlamentare poate fi accesata de pe orice dispozitiv conectat la internet, fie ca e calculator, smartphone sau tableta.