Olita cu... tableta - gadgetul ideal pentru pauza dintre scutece, trenul calculator sau monitorul gigant pentru Zuma. Acestea sunt unele dintre cele mai traznite produse de la targ.  Concurenta serioasa ii fac urechile electronice, care se misca atunci atunci cand cel care le poarta trece prin diferite stari. Urechile sunt controlate de o tehnologie serioasa. Pe frunte se amplaseaza un senzor care controleaza urechea de jucarie in functie de starile prin care trece utilizatorul. 

Sa trecem la alt gadget - mai mult decat util in bucatarie, atunci cand asteptati, spre exemplu, ca alarma cuptorului sa va anunte ca mancarea este gata. Clasicul joc ZUMA revine in 2013 pe un televizor gigant cu touchscreen. 

O alta firma care produce calculatoare a dus cuvantul "portabil" la un cu totul alt inteles. Dar, va trebuie si o... cale ferata. Calculatoarele in forma desktop nu mai sunt de mult atragatoare arata ca niste cutii mari si urate, insa cum ar fi sa iei acasa unul care arata ca un trenulet. Un trenulet care merge pe sina lui si va trebui sa-l fugaresti prin casa ca sa poti baga spre exemplu stick-ul.