ProTV face astfel primul pas in lumea televiziunii sociale din Romania, reusind sa duca entertainmentul la urmatorul nivel. 

Chiar in primele ore de la lansare, noua aplicatie mobila a ajuns la peste 40.000 de download-uri in App Store si Google Play, fiind cea mai descarcata aplicatie pe iPhone si ipad. Tot in primele doua zile, aplicatia a inregistrat peste 120.000 de vizite, iar activitatea utilizatorilor s-a tradus in 6500 de interactiuni, dintre care 3500 au fost comentarii LIVE despre show si concurenti. 

Numarul download-urilor a urcat intre timp la 54.000, iar al Share-urilor pe Facebook la peste 3000, cel mai popular show TV din istoria televiziunii din Romania devenind cel putin la fel de popular pe smartphone si tableta cu aplicatia sa pentru device-uri mobile, o premiera pe piata din Romania.

Inregistrat in aplicatie, poti comenta LIVE direct pe smartphone sau tableta, poti da Check-in pentru ca toti prietenii sa stie la ce show te uiti si iti poti alege favoritii din semifinale. Iar daca ghicesti cine se califica in Marea Finala, poti castiga un loc in public la show-ul de pe 10 mai. 

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store pentru iPhone si iPad, din Google Play pentru device-urile mobile cu sistem de operare Android sau scanand QR code-ul care va aparea pe ecran in timpul emisiunii.