Noul program se numeste Google Keep si va permite utilizatorilor sa salveze site-urile intr-un format care sa fie mereu la indemana. Informatia a fost descoperita de site-ul Android Police si preluata apoi de cei de la The Next Web si Business Insider.

Aplicatia a fost online pentru mai putin de jumatate de ora, dupa care a disparut a fel de brusc si de inexplicabil cum a aparut. Serviciul ar putea indica o eroare, mai ales tinand cont de faptul ca Google nu si-ar fi lansat niciodata un instrument ori vreun program fara o pregatire anterioara a evenimentului.

Potrivit The Next Web, aplicatia este una destul de rudimentara, ca si cum ar fi fost creata pentru dispozitivele mobile, probabil un alt motiv pentru care gigantul Google nu s-a simtit increzator sa ii dea drumul pe piata. Mai mult, Business Insider scrie ca aceasta va fi implementata sub forma unui program auxiliar al Google Drive, ce poate fi accesat din bara de sus a browser-ului, alaturi de Google Calendar, Google Maps sau Gmail. Aceasta ultima descoperire se adauga speculatiilor asupra noilor produse pe care gigantul din IT este pe cale sa le lanseze.

Contactati pentru mai multe informatii, reprezentantii companiei au refuzat sa comenteze subiectul.

Google a anuntat saptamana trecuta ca va renunta la Google Reader, unul dintre cele mai populare agregatoare de stiri, incepand cu data de 1 iulie 2013.