”Mobile App Policolor” se adreseaza atat designerilor si arhitectilor, cat si consumatorilor finali fara experienta in domeniu. Aplicatia poate fi descarcata gratuit pe orice smartphone sau tablet echipata cu Android sau iOS si este disponibila gratuit in Google Play pentru sistemul de operare Android si in iTunes pentru echipamentele Apple/IOS.

”Mobile App Policolor sau 'asistentul personal de design' cum l-am botezat noi, echipa Policolor, va fi apreciat de clientii nostri, datorita multiplelor beneficii oferite. Insa noutatea absoluta consta in faptul ca folosim si prelucram imaginea reala a incaperii pe care vrem sa o vopsim. Clientul isi poate vizualiza propria camera redecorata in diverse variante inainte de a cumpara vopseaua si, nu in ultimul rand, poate beneficia de sfatul asistentului virtual, daca nu se poate decide in privinta nuantelor potrivite”, a declarat Alexandra Rusu, director marketing Policolor Arhitectural.

Pentru a beneficia de sfaturile asistentului virtual, utilizatorii fotografiaza, mai intai, incaperea ce urmeaza a fi decorata (sau exteriorul casei, dupa caz), dupa care selecteaza din biblioteca de culori a aplicatiei una din cele 3.000 de nuante si zona (peretele/peretii) pe care doresc sa ii vopseasca, apoi aleg culoarea preferata sau recomandata de asistentul virtual.

Daca doresc sa se consulte cu prietenii, utilizatorii au posibilitatea sa distribuie in spatiul virtual - Facebook, Twitter sau prin e-mail- imaginea cu incaperea decorata. Aplicatia foloseste o tehnologie de ultima ora pentru a picta in jurul obiectelor, conservand umbrele si luminozitatea pentru a reproduce cat mai bine nuanta aleasa.

Pentru indecisi, aplicatia ofera si solutii pentru realizarea unor combinatii de culori personale, unice, organizate pe proiecte home&deco.

Mai multe informatii despre noua aplicatie gasiti pe site-ul www.policolor.ro, in sectiunea “Centru de design”.

Policolor, prezent pe piata locala din 1965, ofera in prezent solutii si produse structurate pe categorii: Policolor Arhitectural, care ofera solutii pentru decorarea si finisarea casei, prin brandurile SPOR, Deko Professional, Casa Bella, Vinarom, KLAR Professional care ofera sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor si IndustrialCoatings, ale carei produse sunt destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitati.

Policolor are peste 20 de distribuitori in Romania si produsele sale sunt prezente in peste 3.000 de magazine de retail traditional si in marile retele de bricolaj din Romania. Compania dispune in prezent de o retea de 6 magazine proprii. Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria.