SEETEST 2014 este singura conferinta din Europa de Sud-Est despre testarea si managementul calitatii software-ului. Va aduce impreuna aproximativ 300 de participanti care vor avea sansa de a vedea 6 tutoriale de o jumatate de zi organizate in 3 sesiuni paralele si 14 prezentari.

Biletele early bird sunt disponibile pana la data de 31 august si pot fi achizitionate online la http://seetest.org/index.php?page=registration.

In prima zi a evenimentului, participantii pot vedea tutoriale sustinute de experti recunoscuti din industrie, care vor aborda subiecte precum principiile testarii agile, excelenta centrelor de testare, abilitati soft pentru testeri, TMMi, incarcare & performanta, sau principiile de baza ale testarii de aplicatii mobile.

Cea de a doua zi este dedicata discursurilor sustinute de executivi de top din industria internationala de testare de software. Tot atunci vor avea loc prezentari ale lucrarilor membrilor comunitatii inginerilor de calitate. Pe toata durata conferintei va fi organizata o expozitie care va oferi companiilor internationale din domeniul calitatii software-ului sansa de a-si prezenta instrumentele folosite si serviciile in fata audientei.

Mai mult, un examen ISTQB Certified Tester Foundation va avea loc in timpul evenimentului si va fi oferit de South East European Testing Board. Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul SEETEST 2014 se numara testarea de software, tehnici si design al testarii, managementul proceselor de testare, testarea bazata pe risc, imbunatatirea proceselor de testare, performanta testarii, testare agile, testare in securitate, testare mobile sau automatizarea testarii. 

Printre invitatii de la SEETEST 2014 se numara Rex Black (software engineer, antreprenor si autor in domeniul testarii software, USA), Erik van Veenendaal (expert in testare recunoscut la nivel international, Olanda), Graham Bath (autor, Germania), Geoff Thompson (senior test management consultant, Marea Britanie), Yaron Tsubery (Director QA & Testing Manager Comverse, Israel) sau Vipul Kocher (Presedinte al Indian Testing Board si Co-Presedinte al PT PureTesting, India).

Pretul unui bilet este de 350 EUR si include intrarea la toate sesiunile conferintei, tutoriale, prezentari si expozitie, documentele suport, mesele de pranz si pauzele de cafea, precum si intrarea la evenimentul social care va fi organizat pe data de 25 septembrie.

Diferite variante de bilete sunt disponibile la preturi mai mici pentru cei care doresc sa participe doar la anumite parti ale SEETEST 2014.