"In conditiile in care daunalitatea creste pe liniile dedicate asigurarilor de raspundere profesionala a managerilor sau pe asigurarea de credit comercial, este normal ca asiguratorii sa se protejeze si sa isi revizuiasca politica de preturi", a declarat directorul general al Marsh Romania, Cristian Fugaciu.

Acesta crede ca asigurarile de sanatate nu vor urma acelasi trend de scumpire.

"Un alt segment care urmeaza liniile pietelor internationale este cel al asigurarilor oferite ca beneficii extrasalariale, respectiv de sanatate, viata etc. In cazul acestora, Marsh Romania se asteapta la o stagnare a preturilor pe tot parcursul anului 2010", a mai spus Fugaciu.

Citeste mai multe in Gandul

Nu uita!

Duminica, de la ora 10:00, Cristian Leonte, Cristian Hostiuc (ZF) si Claudiu Pandaru (Gandul) ii vor avea invitati intr-o noua editie Dupa 20 de ani pe Arin Stanescu (avocat, practician insolventa, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor de Insolventa din Romania) si pe Mihai Rohan (om de afaceri, din 2000 director general al Carpatcement Holding S.A, conducand operatiunile grupului german HeidelbergCement in Romania).

Vom afla cum este afectat sectorul privat de criza, cum este afectat consumul si cum poate fi el totusi revitalizat. Dupa 20 de ani va aborda subiecte fierbinti in contextul crizei, cum ar fi piata imobiliara, falimentele sau problema insolventei.