Actionarii Delta Hospital sunt persoane fizice romane, parte dintre ei fiind medici care activeaza in cadrul spitalului. Principalul actionar este Catalin Andu Copaescu, alti actionari fiind Dana Jianu, Stefan Jianu, Alina Ambrozie, Daniela Diaconu, Daniela Godoroja, Mihai Godoroja si Anca Copaescu.

Delta Hospital include un spital cu o capacitate de 55 de paturi in rezerve de lux, bloc operator cu 4 sali de operatie, terapie intensiva, un centru de diagnostic si tratament cu 24 de cabinete de specialitate, dar si 170 de locuri de parcare. In total, unitatea are o suprafata de 10.000 de metri patrati si este situata in zona Mihai Bravu.

Capacitatea de tratament chirurgical a spitalului este de aproximativ 300 de pacienti pe luna.

"Pentru moment, principala noastra preocupare este sa crestem notorietatea Delta Hospital pe piata. (...) Speram ca, pana la finele anului, veniturile generate din servicii medicale sa acopere cheltuielile curente ale spitalului. Pe viitor, intentionam sa continuam investitiile in Delta Hospital, atat la nivel de aparatura si instrumentar, cat si la nivelul echipei medicale, pentru a ne asigura ca pacientii nostri beneficiaza de cele mai bune ingrijiri medicale", a declarat dr. Catalin Copaescu, directorul spitalului, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, in 2011, Delta Hospital va inaugura un centru de educatie adresat medicilor din tara si strainatate, precum si un laborator de chirurgie experimentala.

Sursa Foto: site-ul companiei