Tot mai multi romani aleg acum, in ultimele zile comanda prin telefon sau prin internet, pentru a se asigura ca polita este emisa inainte de termenul limita.

Asiguratorii ofera si o varianta mai atractiva de asigurare, care va absolva si de amenda: o asigurare facultativa care are mai multe riscuri asigurate, tot la 20 de euro si cu aceeasi suma asigurata 20000 de euro.

Aceasta asigurare de locuinta ofera acoperire pentru mult mai multe riscuri, printre care si unele mult mai probabile pentru cei ce stau la bloc: furt, incendiu si riscul de inundatie de la apa de conducta de la asigurat sau de la vecini.

Unul dintre site-urile de pe internet care ofera acest tip de asigurare cu livrare gratuita si posibilitatea de a comanda direct prin telefon, apeland 021/9799 la tarif normal, este www.asiguratorii.ro.

Cum se incheie o astfel de polita?

Sunati la numarul scurt, intrati in legatura cu un operator, care va cere datele din cartea de identitate, precum si adresa si anul constructiei casei pe care o veti asigura. O astfel de convorbire dureaza maxim 5 minute, existand si posibilitatea sa fiti sunat inapoi de catre operatori. Plata se va face fie la livrare, fie online. Livrarea se face gratuit in maxim 24 de ore, in toata tara.


 
Un articol realizat cu sprijinul RCA ieftin, site-ul SC Pintilie Broker de Asigurare SRL, RBK 569