Vizitatorii site-ului evoMAG.ro pot vizualiza, compara si selecta din ofertele a opt asiguratori: Allianz Tiriac Asigurari, Asigurarea Romaneasca - Asirom Vienna Insurance Group, Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance, Euroins Romania Asigurare – Reasigurare, Generali Romania Asigurare Reasigurare, Groupama Asigurari, Omniasig Vienna Insurance Group si Uniqa Asigurari.

In lunile viitoare, compania vrea sa ofere clientilor mai multe tipuri de polite de asigurare. Noua gama de produse si servicii din oferta evoMAG este dezvoltata in parteneriat cu Destine Broker de Asigurare.

"Am observat un interes in crestere pentru achizitia online de asigurari. Am inceput cu RCA pentru ca exista deja o traditie de achizitie online a acestui tip de polita de asigurare. Vom adauga in portofoliu, in perioada imediat urmatoare, si asigurari de calatorie si asigurari de locuinte”, a afirmat directorul general al evoMAG, Mihai Patrascu.

Potrivit acestuia, clientii au posibilitatea de a incheia polite de asigurare direct de pe site-ul evoMAG.ro.

Livrarea politelor RCA se va face gratuit, in cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii, potrivit companiei. In cazul in care clientii opteaza pentru plata online, polita de asigurare intra in vigoare incepand de a doua zi. In cazul platii ramburs, polita de asigurare va intra in vigoare dupa 5 zile.