"Cu carnet de conducere chiar de la 18 ani, Adelina a bifat si experienta de a-i fi ridicat permisul de conducere, pentru ca a depasit chiar masina Politiei pe linie continua, pe DN1. Chiar daca viseaza la un Audi R8, Adelina ar fi multumita sa-si schimbe A4 cu acest A1 pe care il considera bun, pentru ca e mic, sportiv, consuma putin, are cutie de viteze S Tronic si pedale pe volan", se mai arata in comunicat.

Adelina va povesti telespectatorilor Pro Tv si un incident pe care l-a trait intr-o seara in masina, in timp ce se ducea cu o prietena foarte buna intr-un club.

"La un semafor, chiar in centrul Bucurestiului, intr-o fractiune de secunda, fara avertisment, un barbat, pesemne drogat, s-a urcat la ea in masina ei, pe bancheta din spate. In timp ce Adelina si prietena ei au inceput sa strige la el sa se dea jos din masina si sa le lase in pace, barbatul insista, cu ochii mariti si foarte agitat, ca vrea sa le povesteasca ceva si sa nu mai tipe la el. Dupa groaznica sperietura pe care le-a provocat-o, barbatul a coborat din masina", se mai spune in comunicat.

Printre discutii despre masini si peripetii la volan, Adelina i-a marturisit Roxanei Ciuhulescu faptul ca nu va avea niciodata un iubit fotbalist, ca ii place de Bute si ca daca ar fi sa se apuce de un sport, acela ar fi schiul pe zapada, mai anunta ProTV.