Agentiile cer sume colosale pentru productie, iar multi oameni se grabesc sa considere exagerate costurile de productie video.

Porsche a facut un making of al ultimei reclame, in care explica toate cantitatile enorme de materie prima folosita la filmare. Casa de productie care a tras clipul a reusit sa reproduca diverse conditii de vreme in care noul 911 Carrera rezista impecabil.

In primul rand, s-au folosit 5.000.000 de frunze pentru simularea toamnei. Pentru iarna, s-au "fabricat" 420.000 de litri de zapada artificiala, iar pentru cele mai grele conditii "a plouat" cu 10.000 de litri de apa si s-a obtinut ceata cu 650.000 de litri de apa. 

Spotul s-a tras in doar 6 zile si 7 locatii, cu doua elicoptere si cu un Mercedes M Klasse echipat cu diverse sisteme de filmare. Porsche are totusi orgoliu si nu a trecut in recuzita din making of si rivala de moarte a Cayenne-ului. Toate cele 4 versiuni de motorizare si de caroserie au fost incluse in spot (Carrera 4, 4S, 4 Cabriolet si 4S Cabriolet).