Potrivit unui comunicat al producătorului auto, preţurile vor porni de la 8.400 de euro în cazul noului Logan, de la 8.600 de euro în cazul noului Sandero şi de la 12.050 de euro în cazul noului Sandero Stepway.

"Logan şi Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) şi o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential şi Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru aşteptările şi necesităţile unor categorii largi de clienţi atât particulari cât şi persoane juridice", se precizează în comunicat.

Citește și: Decizia gigantului Renault în legatură cu Dacia. Este prima dată în istorie când francezii fac așa ceva

Conform aceleiaşi surse, pentru Logan preţurile variază între 8.400 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul SCe de 65 CP, şi 12.950 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT.

Sandero Access, echipat cu acelaşi motor SCe de 65 CP, este disponibil la preţul de 8.600 de euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT are un preţ identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan.

Modelul Sandero Stepway este propus în două versiuni de echipare (Essential şi Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP şi ECO-G de 100 CP. Preţurile variază între 12.050 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential, cu motorul TCe de 90 CP, şi 14.050 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

Noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway vor putea fi comandate în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia din întreaga ţară în săptămânile următoare, iar primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie.

Toate modelele beneficiază de garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri.