La inceputul acestei luni, Jaguar Land Rover, compania controlata de grupul indian Tata Motors, a anuntat ca incepe productia unei masini sport electrice, ce va avea un pret de aproximativ 700.000 de lire sterline (1,2 milioane de dolari). Motivul pentru care celebrul producator de autoturisme de lux a facut aceasta miscare il reprezinta dorinta de a concura cu marcile germane de nisa. In prezent, pe piata au aparut zvonuri legate un viitor SUV.

Jaguar ar putea sa-si impresioneze fanii si sa-si creasca totodata veniturile, lansand un SUV in gama. Cum ar putea arata, asadar, SUV-ul brandului de lux? Un crossover compact, cu platforma de Range Rover Evoque, sub capota caruia s-ar ascunde un motor pe benzina, supraalimentat in patru cilindri sau un diesel V6, preluat de la Range Rover.

Cat ar costa noul model Jaguar? Potrivit editorilor de la AutoBuild, SUV-ului vedeta ar avea un pret de pornire de 40.000 de euro.

Sursa foto: autobild.de

Crezi ca viitorul SUV de la Jaguar va "bate" modele precum Audi Q5 sau BMW X6? Scrie-ne parerea ta, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Citeste si:

Jaguar vrea sa bata masinile nemtesti cu un model electric de 1,2 milioane de dolari

Jaguarul de epoca transformat in bolid electric si masina-avion

Componente pentru Jaguar si Rolls Royce, produse in Romania. Unde se fabrica?