Aceste masini au fost la vremea lor, gloriile soselor. Pe unele, timpul le-a transformat in harburi. Altele isi traiesc insa a doua tinerete.

"Masina arata bine, atat cat se poate vedea. Voi cauta piese de schimb si o vom face pentru ca vreau sa o fac cadou sotiei, de ziua ei...", spune Andrei Ramniceanu, unul dintre cumparatori.

Pentru sine, domnul Ramniceau a vanat un Volvo combi verde, vechi de aproape 20 de ani. Cu 3.800 de lei si-a facut si el un cadou, nu doar sotiei.

Un alt vanator de chilipiruri a ochit o Dacie cu vechime de 15 ani. Are un plan precis: "Se deschide...pe mine ma intereseaza caroseria. Masina mea a facut accident, iar piesele sunt foarte bune. Cum arata? Destul de rau, dar la pretul asta merge.Din doua una tot fac, de umblat pe drumurile noastre de tara."

La licitatie au venit insa si impatimitii unor modele. De pilda, un Mercedes cu mici defecte si caroseria zgariata, cu...3.000 de lei.

Alaturi de motorizate, au fost scoase la licitatie si aceste doua vechicule care merg cu...cai putere:

Cand a tras linie, primaria din Arad, singura din tara care organizeaza astfel de licitatii, a constatat ca actiunea de astazi a fost un succes. Cele 100 de masini scoase la vanzare au adus la bugetul local aproape 100.000 de lei.