Primul loc este ocupat de Istanbul, cel mai mare oras al Turciei, intins pe doua continente, care se confrunta cu cele mai mari probleme de trafic in general, dar mai ales seara.

Cei care circula cu masina prin Istanbul pierd in trafic 125 de ore pe an. Potrivit unei analize a producatorului olandez de GPS TomTom, o cursa care in mod normal dureaza 30 de minute poate dura mai mult de o ora in orele de varf.

Pe locul al doilea se claseaza capitala Rusiei, Moscova, unde soferii petrec, in medie, in trafic cu 31 de minute mai mult decat in mod normal.

Locul al treilea este ocupat tot de un oras din Rusia, Sankt Petersburg, unde soferii stau blocati in traficul de seara cu 29 de minute mai mult decat in timpul zilei, ceea ce inseamna 110 ore pierdute anual.

Mexico City este de asemenea un oras blocat la orele de varf. O calatorie de 30 de minute se lungeste pana la 58 de minute in traficul de seara.

Top 5 este completat de Chongqing, cel mai aglomerat oras din China, cu intarzieri de 25 de minute, in medie, la orele trafic maxim, desi orasul are mai multe poduri si tuneluri care deservesc populatia.

Celelalte orase cu trafic infernal la orele de varf sunt Recife – Brazilia (intarzieri de 24 de minute), la egalitate cu Bucurestiul si Rio de Janeiro, Shenzhen – China (14 minute) si Los Angeles.