"Pentru acest an, constructorul italian a alocat Romaniei 30 de masini, cota deja suplimentata, astfel ca primim deja comenzi si pentru cea din 2012. Avem comenzi chiar si pentru un model pe care il vom avea in 2013", a spus reprezentantul Forza Rossa, citat de Mediafax.

Cele mai vandute modele sunt decapotabila California si 458 Italia.

Ferrari Four, modelul asteptat in iulie

Peste doua saptamani, importatorul va lansa in Romania modelul Ferrari Four, care va fi livrat primului client din cei patru care au comandat automobilul de lux. Ferrari Four costa 220.000 de euro si este primul model de serie cu tractiune integrala produs de constructorul italian.

Forza Rossa este din acest an si reprezentant exclusiv al marcii britanice Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. Firma a vandut pana acum sase automobile Lotus.
"Nu putem estima exact cate unitati vom vinde pana la sfarsitul anului. Avem multi potentiali clienti interesati sa achizitioneze acesta marca, insa nu putem sti cati vor cumpara in final. Cert este ca pentru tomna avem mai multe comenzi ferme pentru Lotus", a mentionat Sonea.

El a adaugat ca, la comanda, importatorul poate aduce in tara si noul model Lotus Venom GT, un supercar in productie limitata de doar 10 masini pe an, care poate fi cumparat cu un pret de pornire de 600.000 de dolari.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de noua milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.

Citeste si:

Chinezoaicele domina topul celor mai bogate femei din lume. La ce "jucarii" ravnesc

Topul celor mai scumpe campionate sportive din lume. GALERIE FOTO