Dupa trei ani de cercetari si probe, compania americana Breakfast Products a lansat primul clip cu modurile de functionare si display ale “Celor mai destepte indictoare din lume” – asa cum au fost mentionate in comunicatul de presa.

Semnele “Points” au trei benzi de afisare cu sageti pe fiecare stalp. Se rotesc total (360 grade) si au 16.000 de leduri pentru o calitate foarte buna si un contrast excelent. Totul e afisat alb pe negru si se intelege de la o distanta mult mai mare decat cea cu care ne-am obisnuit.

Pe display-uri sunt afisate informatii culese prin internet din servicii de stiri, publicitate si cele prestabilite (informatii rutiere –  adrese si puncte cheie pentru pietoni si masini implementate si actualizate prin celula wireless care e in capul stalpului). Cei care platesc isi pot afisa pana si  date despre meniul restaurantului care e “la urmatoarea intersectie sau la cativa metri pe dreapta”.

Stalpii sunt deocamdata foarte scumpi pentru ca folosesc tehnologii rezistente la clima, socuri si alti factori externi. Breakfast Products poate produce semnalistica asta la diverse dimeniuni, pentru strazi, aeroporturi, gari, burse, drumuri si pentru orice loc in care informatia e foarte importanta.