SUV-ul va avea un motor V8 de 5,6 litri, cu injectie directa, care va putea produce 400 de cai putere.

Motorul are transmisie automata cu sapte rapoarte, de o tractiune integrala electronica si un sistem anti-rostogolire hidraulic.

Imaginea SUV-ului de lux este inspirata de FX si M, fiind impozant si cu acelasi gabarit mare. Interiorul nu este prea mult modificat.

Generatia actuala de Infiniti QX56 costa in Statele Unite ale Americii in jur de 60.000 de dolari.

Primul centru Infiniti din Romania, il gasiti AICI!

AutoItalia estimeaza ca va vinde in Romania de trei ori mai multe masini Infiniti in acest an ca urmare a deschiderii unui show-room. In primele doua luni, importatorul marcii a vandut deja zece unitati.

"Show-room-ul Infiniti era programat sa fie deschis anul trecut, insa din cauza unor necorelari inaugurarea a fost amanata pentru primavara acestui an. Acesti factori au influentat in mod negativ vanzarile marcii de piata locala. In acest context, o activitate organizata la nivelul vanzarilor ne permite sa mizam pe cresterea livrarilor la 60 de unitati", a declarat Mircea Eremia, directorul general al marcii Infiniti.

Infiniti Romania mizeaza pe o cota de 10% din piata locala a masinilor premium. Divizia Premium a marcii japoneze Nissan, Infiniti, este reprezentata in noul show-room prin modelele G37 Sedan, G37 Coupe, G37 Cabrio, EX37 Coupe Crossover si gama de modele FX. 

Modele comercializate de Infiniti Romania au preturi cuprinse intre 41.900 euro pentru varianta de baza a G37 Sedan si 82.000 euro pentru modelul editie limitata FX.

Eremia a precizat ca modelele europene sunt total diferite de cele comercializate pe piata din Statele Unite, avand 500 de specificatii diferite fata de modelele vizate pe aceasta piata.

Inmatricularile Infiniti au scazut anul trecut cu 62,7% fata de 2008, la 22 de unitati.

Grupul AutoItalia este importatorul autorizat al Fiat, Abarth, Lancia, Alfa Romeo, Masserati, Honda, Honda Motorcycles, Sang Yong si Segway si Infiniti.