Desi masinile testate sunt camuflate, specialistii spun ca vechiul si noul Logan au un singur lucru in comun: spatiul generos. In rest, constructorul de la Mioveni a schimbat aproape totul.

Dacia Logan, Dacia Sandero si Sandero Stepway, toate din gama noua au fost observate pe serpentinele din jurul Sibiului. Cand au realizat ca sunt fotografiati, pilotii de teste au incercat sa fuga.

Desi sunt colantate pentru a ascunde cat mai multe detalii, cei care le-au vazut pe traseu au putut trage cateva concluzii.

Noul Logan are o fata robusta, dar constructorul a pus accentul pe design, asa ca masina arata chiar elegant. Spoilerul are o forma agresiva, chiar sportiva, iar grila este proeminenta.

Din spate, noua generatie Logan pastreaza silueta pe care o cunoastem, mai ales cand vine vorba de bara din spate. Stopurile insa s-au schimbat.

Nu sunt longitudinale, dar patrate, adica foarte multe lucruri comune cu Dusterul. Doar bordul ar putea fi imprumutat de la noul Lodgy.

Mai mult ca sigur, spun expertii, Dacia va lansa modelele noi la salonul auto de la Paris care incepe la sfarsitul acestei luni.

Sursau foto: Mediafax