"Trebuie sa soseasca inca doua masini. Acestea vor veni din Tanger (Maroc), unde construim o uzina, si se bazeaza pe platforma Logan", a declarat directorul programului pentru automobile entry-level al Renault, Gérard Detourbet, pentru Reuters, la salonul auto de la Geneva.

"Lipseste ceva pentru varful gamei, dar si pentru nivelul de jos. Gama «entry» reprezinta pentru fiecare segment masina cu cel mai bun raport calitate/pret. Privind tintele care pot fi atacate, ne putem imagina construirea unui autovehicul de dimensiuni reduse si unei masini mai mari ca Loganul. De ce nu tintim mai sus? Pentru ca avem nevoie de volume pentru rentabilitate", a afirmat Detourbet.

"Destinatia Duster este internationala. Masina a fost creata pentru Rusia, Brazilia si tarile emergente, in care este nevoie de o masina 4X4", a mai spus directorul Renault.

Grupul francez Renault este proprietarul Dacia.

Loganul construit initial la uzina de la Pitesti, a fost lansat in 2004, iar intre timp gama a fost completata cu un break, o furgoneta, un pick-up si o berlina compacta, Sandero, noteaza La Tribune.

Ultimul membru al familiei, SUV-ul Duster, a fost prezentat la salonul auto de la Geneva, care s-a deschis joi. Modelul se adreseaza pietei 4X4, insa ramane fidel strategiei low-cost, avand in vedere ca pretul de comercializare incepe de la 12.000 de euro in Franta.

Citeste mai mult pe www.mediafax.ro!