"Cea mai mica dobanda anuala efectiva oferita de serviciile dezvoltate prin parteneriat este de 8,27%, valabila in cazul unui credit cu avans de 50%, derulat pe o perioada de cinci ani. Aceasta promotie este valabila pana la sfarsitul anului, dar nu excludem prelungirea ei si pentru 2011", a declarat directorul general al UniCredit Leasing, Antoaneta Curteanu.

Ea a spus ca durata de raspuns pentru o solicitare de creditare va fi intre 24 si 72 de ore.

Directorul general al Companiei Nationale de Vanzari Ford, Henrik Nensen, a estimat ca 40% din masinile Ford vandute in Romania vor fi achizitionate prin intermediul serviciilor de leasing.

Totodata, compania americana a pus la punct o oferta prin care clientul care va dori sa cumpere o masina prin programul "Rabla 2011" va beneficia de un voucher cadou din partea partenerilor marcii, a spus el.

Tot ca masura de crestere a vanzarilor, Compania Nationala de Vanzari Ford va incheia anul viitor zece noi contracte de dealership cu parteneri din tara, dupa ce in acest an doi dealeri au incetat colaborarea cu constructorul auto American.

"Pana la sfarsitul anului viitor vom avea o retea de 47 de dealeri, cu zece mai mulţi decat in momentul de fata. Credem ca in luna martie a anului viitor vom avea deja semnate cinci noi contracte", a declarat directorul general al companiei, Henrik Nenzen.