"Acest bolid de curse a fost proiectat pentru a concura pe circuitele de viteza din Europa sau din lume, in cadrul Trofeului Ferrari Challenge, care este organizat ca un Campionat Mondial Ferrari. Forza Rossa a vandut doua astfel de automobile de curse clientilor din Romania, in afara celui achizitionat pentru echipa de curse a reprezentantei", au declarat oficialii Forza Rossa.

In conditiile in care nu pot rula cu aceste masini pe drumurile publice, clientii utilizeaza automobilele 458 Challenge in cadrul evenimentelor organizate de Forza Rossa, pe circuitele de viteza din Europa precum Hungaroring (Ungaria), Zeltweg (Austria), Spa Francorchamps (Belgia), Le Castellet (Franta) sau altele.

"Pe toata durata anului organizam evenimente exclusive unde clientii se pot bucura de masinile lor. Prin serviciul de service masinile sunt verificate si intretinute indiferent daca cei care au cumparat automobilele le folosesc in Romania sau in alta tara. de asemenea, exista si clienti de modele de strada care insa le folosesc in mare parte pe circuit", au subliniat oficialii importatorului.

Citeste continuarea pe www.zf.ro.