Kugler ( 53 ani) il va inlocui de la 1 octombrie pe Bruno Ancelin, care a fost promovat vicepresedinte executiv al Renault pentru planificarea de noi produse. 

Kugler lucreaza in cadrul Renault din 1984. A ocupat diferite functii de-a lungul anilor, iar din 2011 a coordonat activitatile grupului in regiunea Euromed-Africa. In ianuarie anul trecut, el si alti oficiali Dacia-Renault au fost decorati de catre Traian Basescu, "in semn de inalta pretuire pentru contributia remarcabila la dezvoltarea industriei de autoturisme in Romania". 

Regiunea Eurasia va cuprinde 15 piete pe care activeaza Renault, de la 11 in prezent: Romania, Rusia, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Karghistan, Tadjikistan, Turkmenistan si Uzbekistan.

Renault i-a mai numit pe Bernard Cambier in functia de vicepresedinte al grupului si presedinte al regiunii nou create Africa-Orientul Mijlociu-India, si pe Philippe Klein in funtia de vicepresedinte executiv al Nissan.