De marti, firma CFR Transauto SA, cea care ridica masinile pe raza sectorului1 din Capitala, a redus tarifele cu 60 la suta.

Bucurestenii, ale caror masini parcate neregulamentar au fost ridicate de pe raza teritoriala a sectorului1, vor plati 350 de lei plus TVA pentru recuperarea autoturismului.

Tariful este valabil doar 24 de ore, timp in care depozitarea este gratuita. Dupa expirarea celor 24 de ore, proprietarii care nu si-au ridicat masinile vor plati cate 50 de lei pentru fiecare zi in care masina a stat depozitata.

Taxa pentru recuperarea masinilor ridicate din Sectorul 1 scade la jumatate

"Sanctionam abuzurile, atat ale firmei, cat si ale celor care parcheaza neregulamentar. Reducerea taxei de recuperare a vehiculului parcat neregulamentar era necesara, tinand cont de realitatile economice actuale, de puterea de cumparare a populatiei. Mai mult, au fost luate masuri si impotriva firmei, in urma reclamatiilor venite din partea populatiei. Masura de ridicare a masinilor trebuie sa fie un serviciu comunitar, pentru populatie si nu impotriva acesteia, iar abuzurile comise de firma vor fi sanctionate cu rezilierea contractului", a declarat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

Citeste continuarea in Gandul!