Circulatia va fi restrictionata intre Splaiul Unirii si bulevardul Tineretului timp de sase luni. Si asta nu e tot, traseul RATB va fi si el modificat, potrivit reprezentatilor institutiei.

De luni, linia de tramvai 34 va circula pe traseul obisnuit intre Bani Manta si intersectia Soseaua Mihai Bravo - Calea Dudesti, apoi o ruta modificata in ambele sensuri, pe Calea Dudesti pana la Depoul Dudesti.

Care sunt modificarile

Pentru preluarea calatorilor de pe linia 34 afectata de lucrari, RATB va infiinta o linie naveta de autobuze 634 care va circula pe traseul Soseaua Mihai Bravu, Calea Vacaresti, Piata Sudului, Soseaua Oltenitei, terminalul Romprim.

Mai mult, vei putea folosi abonamentul de pe linia 34 pentru transportul pe linia 634.

Linia de troleibuz 76 va fi suspendata in perioada lucrarilor la pasaj, iar troleibuzele 77 vor fi suplimentate si vor circula pe acelasi traseu intre Piata Resita si Piata Sudului.

Abonamentele eliberate pe linia 76 sunt valabile pana la expirare, pe liniile 77, 381, 312 si 313. Atentie insa! Trebuie sa circuli pe traseul fostei linii 76.

Autobuzele 312, 313 şi 381 vor circula pe aceeasi ruta. Nu vor opri in statia Soseaua Mihai Bravu ci in statia Bd. Tineretului, comuna cu cea a liniei 133.

De cand intra in vigoare restrictiile de circulatie

Modificarile sunt valabile de luni, 17 ianuarie, pana la finalizarea Pasajului Mihai Bravu, gata in 12 luni.