Ca sa va tina atent la volan, Mini vorbeste. Va invata ce sa nu faceti la volan, dar va si atrage atentia cand mergeti prea tare.

Si va va penalizeaza de fiecare data cand apasati brusc acceleratia. Pentru ca riscati sa aruncati pestisorul din acvariu. Toate datele, ajung apoi pe smartphone.

Sistemul inteligent de pe Mercedes stie sa va citesca mesajele primite pe telefon, dar va spune si vremea de la destinatia setata pe GPS. Ia prognoza de pe internet.

In lumea sistemelor inteligente din masina intra si Dacia, cu touchscreen si bluetooth. Optiunea e disponibila pe Lodgy, Logan si Sandero. In plus, gasiti si harti de navigatie pentru Romania si puteti sa ascultati muzica dintr-un player.   

Iata care sunt aplicatiile pentru telefon. Traffic Voice va scapa de antena si statia din masina. Nu puteti sa vorbiti, dar puteti sa ascultati convorbirile soferilor de pe autostrada Bucuresti-Pitesti si Bucuresti Constanta.

Iar daca ramaneti fara permis, va ajuta aplicatia Scoala auto. Contine zeci de chestionare si multe pagini de legislatie.