Alltrack nu e singura masina noua pe care Volkswagen o aduce la Geneva in fix 5 zile.

Un concept care nu are nici macar nume va fi centrul atentiei la primul mare salon important pentru Europa in 2015.

Forma coupe si cele doua usi ne duc in directia unui nou CC (exPassat CC), lansat in 2012.

Volkswagen nu a dat prea multe detalii, dar, ca orice constructor care scoate un concept, a repetat ca asta va fi noul design de gama.

In poze sunt niste schite, asa ca modelul final si expus la Geneva ar putea sa aiba mai multe diferente.

Aston Martin face modele din ce in ce mai rapide si cu ultimul vine tot la Geneva. Dupa Ferrari 488 (V8, 660 CP) este a doua masina foarte puternica lansata anul asta.

Se numeste “Vulcan, are un motor V12, de 7 litri si 800 de cai putere.

Structura unitara este din carbon, la fel si caroseria, iar montajul lor este facut de o companie canadiana care lucreaza si la Ford GT. Aston Vulcan este omologata pentru circuit.

Are o cutie automata cu 6 viteze, frane din ceramica si carbon, roti pe 19 inci. Doar 24 de bucati vor fi produse. Interiorul din carbon cu scaune racing are toate instrumentele pentru monitorizare in timpul unei curse.

Regina Elisabeta isi cauta sofer pe site-ul Casei Regale din Anglia. Candidatul ideal trebuie sa conduca Bentley, Rolls Royce si alte masini rare ale flotei regale.

Bentely State Limousine este masina oficiala de parada a Reginei Elisabeta. Chiar daca e foarte tentant, jobul nu este platit peste masura. 35.000 dolari e salariul anual, cu mese incluse, dar fara cazare.

Pana la urma, Bentley isi tine cuvantul si lanseaza SUV. Deocamdata exista niste poze cu masina camuflata. Se lanseaza in 2016 si deja 4.000 de oameni au facut precomenzi.

Bentley are doua variante de motorizare: un V12 benzina si un V8 hibrid. Bentayga - asa cum se numeste – ar trebui sa creasca vanzarile Bentley la 20.000 de masini pe an pana in 2020. In 2014, vanzarile au crescut cu 9% comparativ cu 2013, la 11.020 unitati.