Municipalitatea a publicat un anunt prin care scoate la licitatie bunurile mai multor societati comerciale cu restante de plata, printre care se gasesc si doua firme controlate de Adrian Mititelu. Cea mai importanta dintre ele este SC Fotbal Club U. Craiova, societate care administreaza clubul de fotbal Universitatea Craiova. Astfel, Directi Impozite s Taxe a scos la vazare unul dintre autoturismele de lux folosit de oficialii clubului, un Mercedes CL 500.

O altasocietate controlatade patronul grupaii Universitatea Craiova executata silit de primarie este SC Cetatea Banilor City SA, firma infiintata de Mititelu pentru a prelua datoriile clubului de fotbal si pentru a obtine licenta de participare in editia 2009-2010 a Ligii I. Municipalitatea i-a scos la vanzare un teren intravilan de 7,6 hectare de langa Balta Craiovitei, al carui pret de pornire este de aproape 38 de milioane de lei ( peste 9 milioane de euro).

"Este vorba despre niste terenuri de langă hipermarketul Pic", a declarat, marti, Ioan Vacariu, directorul Directiei Impozite si Taxe.

Intrebat daca Directia Impozite si Taxe a Primariei Craiova poate pune sechestru pe jucatorii echipei de fotbal asa cum au procedat alte primarii din tara, Vacariu a raspuns: "Legal nu se poate face acest lucru. Dar clubul are conturile blocate si la orice transfer de jucator, sumele care intra in conturi vor ajunge la noi".

Datoriile clubului Universitatea Craiova fata de Primaria Craiova sunt cifrate la aproximativ 700.000 de lei.