Alti 10 americani bogati au profitat de aceasta lege din Puerto Rico, introdusa acum un an, a declarat Alberto Baco Bague, secretar pentru Dezvoltare Economica si Comert in aceasta tara.

Paulson, in varsta de 57 de ani, a cautat recent o proprietate de lux in suburbia Condado a orasului San Juan, unde un penthouse cu sase locuri de parcare subterane costa 5 milioane de dolari.

Potrivit celui mai recent top Forbes privind miliardarii lumii, Paulson are o avere estimata la 11,2 miliarde de dolari.

Reprezentantii companiei Paulson & Co au refuzat sa comenteze. Potrivit unor surse apropiate situatiei, Paulson nu a luat inca o decizie.

Persoane bogate din Statele Unite si Europa decid sa se mute in alte tari, in conditiile in care guvernele au majorat taxele pe veniturile ridicate, pentru reducerea deficitelor bugetare.

Actorul Gerard Depardieu a parasit Franta anul trecut pentru Belgia, iar miliardarul Bernard Arnault, care conduce grupul LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, a solicitat cetatenie belgiana, dupa ce presedintele francez Francois Hollande a cerut introducerea unei taxe de 75% pentru milionari.