Are numai 3,7 metri lungime  si 1.5 inaltime. Masina ajunge in Europa la sfarsitul anului. Productia a inceput in 2012 in Thailanda pentru alte continente.

Motoarele sunt doar pe benzina, doua la numar si ambele in trei cilindri: unul de 1 litri si 70 de cai, iar celalalt si ultimul de 1.2 litri si 80 de cai. Cutiile de viteze standard sunt manual cu 5 trepte, iar pentru masina mai puternica exista si varianta automata.

Desi motoarele sunt chiar mici, vitezele maxime atinse cu ambele motorizari sunt chiar supersonice: 170 si 180 de km la ora.

Consumul unui Mirage cu motorul de 1 litru este mai mic decat prevede legea: numai 4 litri la suta ia masinuta asta. E adevarat ca un consum atat de mic are nevoie si de un sistem start-stop la semafor, chiar daca masina are numai 850 de kg la gol, adica fara sofer.

Chiar daca e o masina de oras, are si un portbagaj si deloc mic: 235 de litri, cu 30 mai putin decat o Micra si un pic mai mult decat un Twingo.

Pentru pretul corect, Mirage vine si cu optiuni de navigatie sau conexiuni ipod si Bluetooth, ABS, ESP si aer conditionat.