Zvonurile vorbesc despre un nou motor V12, de 7 litri si peste 700 CP, iar modelul va deveni unul dintre cele mai puternice si rapide construite vreodata de Lamborghini, capabil sa ajunga de la 0 la 100 km/h in doar 3 secunde si cu o viteza de 355 km/h!

In prezent, Jota este testat in conditii mai ridicate de temperatura, dupa ce la inceputul anului aparusera primele imagini cu testele pe zapada!

Desi este una dintre cele mai apreciate masini supersport lansate in ultimii zece ani, Murcielago pare ca isi va incheia inevitabil cariera odata cu noul model.

Jota  are un design extrem de agresiv, o combinative naucitoare intre Murcielago, Gallardo si conceptul Estoque.

Modelul va avea un nou sistem  de tractiune integral si va fi lansat cel mai probabil anul viitor!

Automobili Lamborghini S.p.A., frecvent numita doar Lamborghini, este un constructor italian de automobile sport, cu sediul in micutul sat italian Sant'Agata Bolognese, de langa Bologna.

La ora actuala, in tara noastra, sunt inmatriculate peste 150 de modele Ferrari, Lamborghini sau Bentley, care au o valoare cuprinsa intre 100.000 si 350.000 de euro!

Prigoana Jr. face parte dintre fericitii posesori de Lamborghini din Romania, desi recent declara ca isi va lua si el un Duster, dupa ce si seful statului, Traian Basescu, a facut deja acest pas.

Importatorul local al masinilor Lamborghini si Bentley, Porsche Romania ar putea deschide un nou showroom abia in 2011. Investitia totala este estimata la patru milioane de euro si va avea dedicati 368 metri patrati pentru Bentley si 230 metri patrati pentru Lamborghini.